Helden

 • “Ik heb Peter leren kennen als maatschappelijk betrokken manager van De Waaier. Hij brengt die betrokkenheid op een rustige manier over op het platform van ondernemers en inspireert daarmee een grote groep mensen. Doordat Peter de kennis en ervaring uit het platform weet te delven komen er vele mooie initiatieven tot stand.”
  Nicolette de Wijn
  De Wijn Coaching & Consultancy
 • Een persoon als Peter is niet iemand die zelf om een aanbeveling vraagt. Mensen als Peter stellen zich ten dienste van een doel. Een doel waarin ze geloven; wat niet verklaart behoeft te worden. Door zijn focus, verantwoordelijkheidsgevoel en 'omarming' is hij in staat met tomeloze energie ongrijpbare doelstellingen realiseerbaar te maken. Peter is naast een uitstekend manager, vooral mens. Uitstekende 'voelsprieten' om zijn doelen te behalen. Zijn geestdrift werkt aanstekelijk en vele bedrijven zijn hem gevolgd in zijn geloof van het bestaan van Stichting De Waaier. Ik kijk altijd vol bewondering op een afstand toe.
  Jos van der Linden
  Managing Director at Hoppecke Batterijen Nederland (2010)
 • “Great Business laat je op een heel menselijke manier over jezelf, je werk en je kracht nadenken. Hij daagt je uit in het dagelijks leven te experimenteren en te ervaren wat dit betekent. Durven staat hierbij voorop: je moet natuurlijk zelf veranderen, of stappen zetten die je leiderschap op een hoger plan brengen”
  Hein de Brouwer
  Operations Manager Lucom (Clean Air Group/Plymovent) (2008)
 • “De Mens eerst, De Mens altijd. Werken met Peter Valbracht is een prachtige ervaring. Peter kent als geen ander de kunst van het actief luisteren en het effectief communiceren. Peter heeft de absolute gave om te zorgen dat eenieder die hij begeleidt op hun gemak te stellen en hen hierdoor onbevooroordeeld op zoek te laten gaan naar hun antwoorden zonder hier zelf zijn invulling aan te geven. Peter heeft mij verregaand geholpen met het bouwen van mijn persoonlijk kompas op een zeer effectieve, innovatieve en respectvolle manier. Ik kan Great Business aan eenieder aanbevelen die waardering heeft voor een professionele en vakkundige (business) coach.”
  Vincent Vermeulen
  CENVI Coaching & Training BV (2020)
 • “Graag schrijf ik deze referentie. Omdat Peter Valbracht als coach en teamlid een warm fijn en inhoudelijk meedenkende professional is. Het onderscheidende vermogen ten opzichte van andere soortgenoten is dat Peter zeer ingelezen is op inhoud en dit praktisch bedrijfskundig weet in te zetten. Tijdens individuele gesprekken merk je dat hij diepgaande kennis koppelt aan creativiteit waardoor hij jouw een sleutel laat vinden om jouw motor te starten en weer verder te laten rijden. Binnen je bedrijf heeft hij het ontwikkelde talent om als sparingspartner op zowel personele, financiële maar vooral organisatorische onderwerpen te fungeren. In alle facetten voegt hij dus waarde toe als professional. Hiervoor spreek ik graag mijn dank uit.”
  Peter de Groot
  THOBS Career Development
 • “Working with Peter has always been a joy. He is one of those people that shows full commitment to whatever he does, with a strong drive to complete the job at hand. A strong interest in people and their development, coaching them along where needed and as such a true people's manager. Never afraid to step outside the boundaries by offering fresh or unconventional insights. All in all an excellent manager and coach and a truly driven person.”
  EJ Reijntjes
  Fugro
 • “Peter heeft een sterk empathisch vermogen, met een grote bereidheid om de teamleden te helpen bij hun (levens)vragen. Geduldig, en met een luisterend oor, zet Peter aan tot het zoeken naar oplossingen in plaats van het in te vullen”
  Erwin Droog
  Victoria Schoonmaak
 • “Ken je dat? Je bevindt je in een situatie waar muziek in zit, maar waar de tonen vervormd klinken. Vanuit zijn oprechte belangstelling voor wie jij bent en waar jouw kracht zit, helpt Peter datgene wat in potentie al aanwezig is naar boven te halen. Concreet waar nodig, reflectief en samen zoekend. Peter reist echt met je mee en staat je ook bij tussen de contactmomenten door. Met zijn aanpak komt jouw persoonlijke missie meer in het licht en daarmee ontstaat echt Great Business. Ik ben dankbaar voor de ervaring en wat het mij gebracht heeft.”
  Ymke Rinsema
  Ympuls
 • “Great Business is een plezierige en ongedwongen gesprekspartner. Great Business kan goed luisteren en stelt me de juiste vragen waardoor ik antwoord krijg op vragen die ik me zelf nog niet heb gesteld. Great Business helpt me in te zien dat we allemaal individuele talenten beschikken en deze te waarderen en te zorgen dat we deze optimaal kunnen benutten binnen ons bedrijf. Great Business kenmerken zijn innemend, oprecht en rechtvaardig.”
  Ton Stavenuiter
  Directeur Stabo Bouw
 • “Peter heeft meer dan 2 jaar bij onze klanten organisatie adviezen gegeven die zeer goed werden ontvangen. Peter wist de automatische piloot bij klanten te doorbreken en hun organisatie te laten groeien. Door de sterke punten binnen de organisatie bloot te leggen, zowel collectief als bij de individuele medewerker, weet hij nieuwe doelen en vooral nieuwe motivatie te creëren.”
  Sander Brouwer
  Partner De Hooge Waerder
 • “You live what you preach: altijd goede feedback en aanvullingen, waarbij je zorgt dat we zelf de antwoorden zoeken (en vinden) zonder zelf het antwoord op een presenteerblaadje te geven (en dit heb ik zo weer van jou geleerd). Daarnaast durft Peter zich bescheiden op te stellen in plaats van alles te weten, en is zo een eeuwige leerling die in elke situatie een nieuwe les weet te zien”
  Derek Westra
  Medeoprichter Alles over Crypto
 • “Welke eerste stap zet jij vandaag voor je nieuwe doelen?’ Net wanneer de coachingsessie iets begint weg te zakken, krijg ik dit app’je van Peter. Het doet mij terugdenken aan onze gesprek, waarin uit de mist van mijn gedachten opeens een duidelijkere weg naar de toekomst opdoemde. Het brengt de opwinding terug die ik op dat moment voelde. Nu niet blijven hangen, maar aan het werk. Dankjewel, Peter!”
  Berend Berlijn
  Berlijn Teksten