Referenties

 • “Ken je dat? Je bevindt je in een situatie waar muziek in zit, maar waar de tonen vervormd klinken. Vanuit zijn oprechte belangstelling voor wie jij bent en waar jouw kracht zit, helpt Peter datgene wat in potentie al aanwezig is naar boven te halen. Concreet waar nodig, reflectief en samen zoekend. Peter reist echt met je mee en staat je ook bij tussen de contactmomenten door. Met zijn aanpak komt jouw persoonlijke missie meer in het licht en daarmee ontstaat echt Great Business. Ik ben dankbaar voor de ervaring en wat het mij gebracht heeft.”
  Ymke Rinsema
 • “Great Business is een plezierige en ongedwongen gesprekspartner. Great Business kan goed luisteren en stelt me de juiste vragen waardoor ik antwoord krijg op vragen die ik me zelf nog niet heb gesteld. Great Business helpt me in te zien dat we allemaal individuele talenten beschikken en deze te waarderen en te zorgen dat we deze optimaal kunnen benutten binnen ons bedrijf. Great Business kenmerken zijn innemend, oprecht en rechtvaardig.”
  Ton Stavenuiter
  Directeur Stabo Bouw
 • “Peter heeft meer dan 2 jaar bij onze klanten organisatie adviezen gegeven die zeer goed werden ontvangen. Peter wist de automatische piloot bij klanten te doorbreken en hun organisatie te laten groeien. Door de sterke punten binnen de organisatie bloot te leggen, zowel collectief als bij de individuele medewerker, weet hij nieuwe doelen en vooral nieuwe motivatie te creëren.”
  Sander Brouwer
  Partner De Hooge Waerder
 • “You live what you preach: altijd goede feedback en aanvullingen, waarbij je zorgt dat we zelf de antwoorden zoeken (en vinden) zonder zelf het antwoord op een presenteerblaadje te geven (en dit heb ik zo weer van jou geleerd). Daarnaast durft Peter zich bescheiden op te stellen in plaats van alles te weten, en is zo een eeuwige leerling die in elke situatie een nieuwe les weet te zien”
  Derek Westra
  Medeoprichter Alles over Crypto
 • “Welke eerste stap zet jij vandaag voor je nieuwe doelen?’ Net wanneer de coachingsessie iets begint weg te zakken, krijg ik dit app’je van Peter. Het doet mij terugdenken aan onze gesprek, waarin uit de mist van mijn gedachten opeens een duidelijkere weg naar de toekomst opdoemde. Het brengt de opwinding terug die ik op dat moment voelde. Nu niet blijven hangen, maar aan het werk. Dankjewel, Peter!”
  Berend Berlijn
  Berlijn Teksten